Afkicken van Coke

Als je coke gebruikt, voel je je alsof je de hele wereld aankan. Coke heeft effect op allerlei stoffen in je hersenen, waardoor je je heel snel maar heel kort heel fijn gaat voelen (zo kan je meer zin hebben in seks en kan je orgasme heftiger zijn). Maar er is een tegenovergesteld effect als cocaïne weer is uitgewerkt. Na het coke gebruik voel je je meestal depressief en rot. Je bent somber, moe, snel geïrriteerd en lusteloos. Als je dan weer wat coke gebruikt, voel je je weer opgewekt en fijn; daarna komt de terugslag weer. Zo raak je snel verslaafd aan cocaïne. Wij kunnen je helpen afkicken van je cokeverslaving.

Individuele Verslavingszorg op maat

Hoe komt het dat je verslaafd aan coke bent geraakt? IGHD Verslavingszorg neemt ruim de tijd om je te leren kennen. Samen met een psycholoog stel je een plan van aanpak op om van je cokeverslaving af te komen. Deze aanpak sluit aan bij jouw individuele behoeften. In vier stappen, begeleiden wij je naar langdurig herstel.

Respect en privacy

Een leven zonder cokeverslaving is mogelijk én voelt geweldig. Daarvan is het personeel van IGHD Verslavingszorg overtuigd; ze hebben het zelf namelijk meegemaakt. Centraal in je behandeling staat het respect voor jou. Dat betekent ook respect voor jouw privacy. Wat je over jezelf vertelt, is strikt vertrouwelijk. IGHD Verslavingszorg informeert niemand over jouw contact met ons en verstrekt geen informatie over jouw situatie aan anderen, tenzij je daarvoor uitdrukkelijk toestemming hebt gegeven.

Team

IGHD Verslavingszorg werkt met een vaste psychiater, een vaste verslavingsarts en verschillende (GZ/klinisch) psychologen om het behandelproces te begeleiden. Allemaal hebben ze kennis en ervaring met de afkick behandeling van een verslaving aan coke.

Je vaste behandelmanager begeleidt je tijdens het hele traject. Hij is er voor je vanaf de intake tot het einde van je behandeling.

CHECK onze WERKWIJZE