Verblijf veilig in tijden van Covid-19

Waar Doe Ik Het

Waar is de kliniek van IGHD Verslavingszorg?

Bij IGHD verslavingszorg verblijf je tijdens je behandeling in een vrijstaand, geheel voor ons gezamenlijke doel verbouwd pand, midden in de Randstad. Comfortabel, rustig en sfeervol ingericht. De kliniek ligt op een prima bereikbare plek, zowel per auto als per openbaar vervoer; direct in de buurt van bos, water en natuur. Er zijn eigen parkeerplekken en een grote, afgeschermde tuin rondom.

Direct informeren naar een beschikbare plek?

 

Hoe zit de verslavingskliniek er eigenlijk uit?

De kliniek kent een gescheiden behandel-, verblijfs-, overnachtings- en kantoorgedeelte. Je voelt je direct thuis in de gezellige, moderne sfeer met een knipoog naar het historische karakter van het pand en de omgeving.

Wat doen we tijdens je verblijf in onze kliniek?

Je krijgt bij ons een intensief behandelprogramma, zowel individueel als in groepen. Jouw eigen groep bestaat uit 6 personen. Naast de behandeling hechten wij veel waarde aan functionele ontspanning. Zo is er ruimte voor sport in onze eigen fitnessruimte en is er op de zaterdagen gezamenlijke activiteiten in de tuin. Op de zondagen is er een beperkte bezoekregeling om je naasten te kunnen zien.

Je werkt hard en moet kunnen ontspannen in een fijne omgeving

Wil je CONTACT met ons?