Vacatures en stages

GZ psycholoog

Wil jij echt het verschil gaan maken in iemand zijn leven en heb je affiniteit met de verslavingszorg? Ben je op zoek naar een mooie uitdaging en kan je iemand confronteren met zijn gedrag en keuzes? Vind je collegialiteit en ruimte voor zelfontwikkeling belangrijk? Wij zijn direct op zoek naar een GZ psycholoog en een enthousiaste nieuwe collega!

Waar zijn we naar op zoek?

Een jonge GZ-psycholoog met 3 jaar GZ-ervaring, kennis van & affiniteit met onze doelgroep en een beschikbaarheid van minimaal twee dagen per week. Je hebt een sterke eigen visie op zinnige zorg welke je in wilt zetten binnen een professionele omgeving.

Wie zijn wij?

IGHD Verslavingszorg is een Klinische SGGZ-instelling in Rotterdam en koploper op het gebied van zinnige zorg, waar patiënten met afhankelijkheidsproblematiek en forse onderliggende comorbiditeit middels een zeer intensief, klinisch, zorgtraject individueel en in groepsverband worden behandeld volgens de Zorg Standaarden. Hierbij wordt aandacht extra besteed aan de principes van het Minnesota model. Met onze beperkte groepsgrootte (6 per groep), ruime aandacht voor de comorbiditeit, dagelijks minimaal één 1-op-1 behandeling, ervaringsdeskundige groepsbegeleiding en ons volledige avondprogramma bereiken wij maximaal resultaat.

Wat ga je doen?

Je start als co-hoofdbehandelaar naast onze huidige regiebehandelaar Behandel Fase. De bedoeling is dat je hem op termijn volledig gaat vervangen. Met zijn 35 jaar ervaring in deze branche, waarvan 12 jaar bij ons, lijkt ons dat een hele mooie kans om ook veel te leren. Je fungeert primair als co-hoofdhandelaar van 9 basispsychologen en behandelt zelf patiënten, voornamelijk 1-op-1 maar ook in groep, op methodische en herstelgerichte wijze. Versterking van de autonomie van de patiënt is een essentieel onderdeel in onze behandelingen.

Tevens begeleid je onze psychologen welke deelnemen aan de GZ-opleiding.

In ons pand in Rotterdam-Hillegersberg bewaak je onze kwaliteit en lever je een bijdrage aan de vormgeving en optimalisatie van het behandelaanbod en -beleid.

Wat vragen wij jou?

  • Een afgeronde opleiding tot GZ-psycholoog en in het bezit van een BIG-registratie;
  • De gepassioneerde levenshouding van een ondernemende zorgprofessional;
  • Duidelijke affiniteit met complexe problematiek en liefst ervaring met deze doelgroep;

Wat bieden wij jou?

Een afwisselende flexibele groeifunctie in een professionele, kleinschalige en inspirerende werkomgeving. De passie voor de zorg van deze doelgroep en de permanent invoelbaar vriendschappelijke collegialiteit zijn de basis voor onze zeer succesvolle onderneming.

 

Maak een afspraak voor een gesprek of loop een dag mee met ons team, mail ons op: vragen@ikgahetdoen.info

 

of bel met 010 4232711 en vraag naar Martijn Bogaardt

 

 

Scholen / Werkstukken / Opdrachten

Met oog op de privacy bescherming van onze patiënten kan en mag IGHD niet meewerken aan bovengenoemde verzoeken

 

Stageplekken MBO & HBO SW

IGHD heeft momenteel alle stageplekken reeds ingevuld.